logo

Over mij


Al sinds 1998 werk ik als online creative aan een beter en mooier internet voor verschillende internet- en reclamebureaus. Van de kapper om de hoek (letterlijk) naar grote multinationals en (semi-)overheden. Ik hou ervan om oplossingen te vinden die daadwerkelijk bijdragen aan de vooruitgang van een organisatie.

Sinds kort wil ik mijn ervaring als online strateeg en senior visual designer inzetten om bedrijven en organisaties te helpen die op het punt staan met een nieuw online project te beginnen, want er komt een heleboel bij kijken. Wat zijn de online doelen? Wie gaan het project trekken? Hoe zit dat eigenlijk met scrum en agile? Ik kan organisaties helpen met het halen van de online ambities.

Ik heb de afgelopen tien jaar met heel veel plezier bij SWIS gewerkt en veel van de projecten die je op deze website vindt heb ik dan ook daar gedaan. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Erwin de Zwart, 06-141 161 64

Bakkie doen?

Mijn CV vind je hier