logo

Hier kom ik jullie mee helpen

Online strategie, begeleiding en advies. Experience design.

Advies en begeleiding

Na ruim twintig jaar ervaring binnen internetbureaus te hebben opgedaan als online strateeg en senior visual designer adviseer en begeleid ik nu bedrijven en organisaties met een zogenaamde Sprint 0, het voortraject van een webproject.

Voordat een bedrijf of organisatie een start maakt met ‘de nieuwe website’ moeten heldere doelstellingen worden gedefinieerd. Alleen dan kan er bij een internetbureau een goede offerte worden opgevraagd. Wat moet de website bijvoorbeeld allemaal kunnen om deze doelen te bereiken? In een leuke interactieve strategische sessie gaan we samen op zoek naar de beste ideeën voor jouw project.

Van design tot backlog

Als onafhankelijk adviseur breng ik alle stakeholders bij elkaar. Ik help met het inzichtelijk maken van de gewenste functionaliteiten en stel hierbij altijd de eindgebruiker centraal. De ideeën worden uitgewerkt naar wireframes en netjes geannoteerd. Ik werk alle schermen uit naar een sterk visual design die bijdraagt aan de doelstellingen en ook bij het maken van een initieel backlog kan ik helpen.

Het projectteam kan hierdoor een betere offerteaanvraag formuleren en is voorbereid. Ook tijdens het bouwproces blijf ik meekijken en adviseren en acteer ik als stakeholder aan de kant van de opdrachtgever.

Erwin de Zwart

Ik drink mijn koffie zwart.

Bakkie doen?